BG | EN | RU
Коли под наем Теодор Турс София
коли под наем от allrentacars.com

Коли под наем


За туристите в България ще бъде трудно да се предвижват без собствен транспорт. Тук има много места, до които не може да се стигне с автобус, той ще ви отведе само до най-близкия град, а след това или пеша, или с такси.

Коли под наем София


Наемането на коли под наем в София е чудесен и най-изгоден начин да видите всичко, което сте планирали.
Колко струва наем на автомобил в София или от летище София?
В зависимост от избраната в София рент а кар компания, модел автомобили под наем и включен пакет услуги, цените за наем варират. Ако сте избрали all inclusive услуги от водеща компания за коли под наем Teodor Tours - то вие сте направили правилен избор. Този пакет е най-популярен и най-търсен сред потребителите на рент а кар в София и България. За съжаление много малка компании го предлагат на разумна цена. При лидерите в all inclusive услугите, най-логично е и наемната сума да е в пъти по изгодна от конкурентите им.
За наем на икономични или low cost коли под наем средната сума е около 12€ на ден, при 7 дена. За по-големи периоди, логично цената спада до около 7-8€ за наемен ден - при над 30-дневен период.

С какво да се запознаете първо в България?


Разходете се из историческия център на град София, направете красиви снимки на фона на основните му забележителности, научете за древни и съвременни митове и легенди за града. След такова запознанство със столицата, вашето пътуване ще стане по-специално, ще погледнете със съвсем други очи такива забележителности в България.

Наем на автомобил на летище


Можете да кацнете на летище София, Бургас или Варна, но няма да има основни разлики - можете да наемете кола на всяко едно летище в България.

Летище София


Международно летище София и столицата са разделени на 10 км, около половин час път с кола. Можете да стигнете до града с автобус 384 или 84. Но това не е най-добрият вариант. Автобусът се движи по маршрута "летище-център", което означава, че разходите за такси са неизбежни. Ето защо туристите, пристигащи в страната с големи куфари, деца, колички, предпочитат да организират частен трансфер (около 25 евро, в зависимост от разстоянието до хотела и часа на деня) или да наемат кола.
Не забравяйте, че това летище има два терминала - Терминал 1 и Терминал 2. Ще ви е необходимо, за да съобщите на вашата рент а кар фирма.

Летище Бургас


Летище Бургас риема туристически и чартърни полети. Ако се отправяте към България, за да се отпуснете на нейните прекрасни плажове, тогава най-вероятно ще летите до тук. Можете да стигнете от летище Сарафово до центъра на града с редовен автобус номер 15. Но ако пристигнете през нощта, ще трябва да вземете такси. Няма нощни автобусни линии. Тези, които планират да наемат кола, могат да спестят пари за това пътуване. Ще видите паркингите на компаниите за коли под наем точно срещу терминала. Но поръчката на автомобил предварително, с доставка до летището, директно до полета, е много по-удобна: вие ще вземете колата, която сте избрали сами, а не тази, която „е била на разположение“. Да не говорим за факта, че този метод може да бъде много по-евтин.

Летище Варна


Летището се намира на 7,5 километра от Варна. Можете да стигнете до центъра на града с автобус. Той се движи на всеки четвърт час, отива както до Варна, така и до курортните селища. Но има един проблем: през лятото, когато много самолети пристигат едновременно, автобусите са препълнени. Пътуването може да стане много неудобно и дискомфортно. Такси - също е опция. И най-удобният вариант е кола под наем. Вместо досадно пътуване с автобус или такси, ще получите ключовете за наетата кола, когато напуснете терминала. 10 минути за подписване на договор - и вече се наслаждавате на красотата на страната.

Какво ви е необходимо, за да наемете кола под наем


- Минималната възраст на водача, трябва да е 22 години.
- Минималният опит при шофиране е 2 години.
Документите, от които се нуждаете:
- Валидна шофьорска книжка
- Валиден паспорт или карта за самоличност
- Банкова карта - с дебитна може да заплатите наема, а с кредитна и наема и гаранционния депозит за автомобила.
Защо е по-добре да наемете автомобил в България онлайн

- По-изгодно. Резервирането на коли под наем онлайн е по-евтино, тъй като има време да сравните цените и да изберете оптималното съотношение комфорт / цена.

- По-надеждни. С „ваучер“ в ръка сте абсолютно сигурни, че ще имате кола, а сумата под наем е известна. По-лесно е да направите останалата част от изчисленията за ваканция.

- Удобно. Не губите време, обикаляйки компаниите за коли под наем. Можете да посветите това време на плажа, екскурзии, пазаруване или просто да се разхождате из интересни места.

Какво е търсенето на коли под наем в България


Най-голям брой автомобили се наемат през лятото и в зимните месеци около Нова година. Това означава, че през тези периоди е най-малкият диапазон от налични автомобили. Колкото по-близки във времето са тези периоди, толкова по-рано си струва да резервирате автомобил. Така си гарантирате най-добрия вариант на най-добрата цена.

Коли под наем в България на нашия уебсайт

Когато резервирате кола под наем, е много важно да не сгрешите при избора на рент а кар фирма. С наемането на кола на нашия уебсайт вие:
- ще спестите време. Системата за избор на автомобил в България е подредена възможно най-удобно: цялата необходима информация е на разположение, пълна и подходяща към момента на поръчката.
- няма нужда да прекарвате часове от свободното си време в търсене на подходящ автомобил под наем или трансфер.
- цени на базата all inclusive - от пълна застраховка на колите до Безплатни екстри.
- автопарк отговарящ и на най-високите изисквания.
- екип от професионалисти
- 24/7 отлична комуникация и връзка с нас.

Коли под наем в Allrentacars.com са добро решение за тези, които се интересуват както от комфорт, така и от адекватно заплащане за него.

коли под наем, коли под наем София, коли под наем в София, автоматик коли под наем, коли под наем автоматик, евтини коли под наем, скъпи коли под наем, джипове под наем, 4х4 под наем, миниван под наем, миниванове под наем, ванове под наем, бусове под наем,автоматик под наем, луксозни коли под наем, трансфери, коли под наем София летище, евтини коли под наем, рент а кар, рент а кар София. Rent a car Sofia, 4x4, Sofia airport rent a car, Suv rental, 4x4 car hire, rent a car Bulgaria. Аренда авто София Болгария, прокат автомобилей аэропорт Софии Болгарии, автомобилей с автоматическа каробка в аренду в Софии Болгариир прокат дешево авто, 4х4 в ареду Софии Болгария.