BG | EN | RU
Коли под наем Теодор Турс София
Коли под наем София/Rent a Car Sofia
Разгледайте нашите коли под наем в София с отлични цени:

Коли под наем автоматик:

Chevrolet Aveo седан автоматикКоли под наем автоматик

Автоматик кола под наем:

Opel Astra седан автоматик под наем
Коли под наем автоматик в София

4х4 джип под наем София

4x4 Chevrolet Captiva автоматик под наем
4х4 джипове под наем в София

Трансфери
Предлагаме най-добрите цени за трансфер на хора в България.

Трансфери в България:

София - Бургас: €159 (1-3pax)
София - Варна: €165 (1-3pax)
София - Банско: €69 (1-3pax)
София - Пампорово: €91 (1-3pax)
София - В. Търново: €89 (1-3pax)

коли под наем от allrentacars.com

Коли под наем в София и летище София

    Цени на коли под наем в София

Предлаганите коли под наем в София са с крайни all inclusive цени за наем. Не се прилагат скрити такси и плащания (виждате цената в сайта и я изчислявате по броя наемни дни - това ще заплатите). В нашите рент а кар цени е калкулирано абсолютно всичко - от Пълно автокаско до доставката на автомобила под наем на летище София - Гарантирано!

    Коли под наем в София с пълна застраховка

Предлагаме най-изгодната и всеобхватна рент а кар застраховка за автомобили под наем в България. Нашето Пълно рент-а-кар Автокаско застраховка е включено в цената за кола под наем. Не се налага да заплащате каквито и до било добъвъци, анекси или други видове такси при наем на автомобили от нашата компания - Гарантирано!

    При наем от Теодор Турс - безплатни екстри

Вземайки коли под наем в София и летище София, може да се възползвате от нашите безплатни екстри. Предлагаме: Детски столчета - разнообразни модели, 24/7 доставка и прибиране на автомобилите, Ски багажник, Вериги за сняг...

    Предлагани коли под наем в София

Нашите класове коли под наем в София са разпределени по класове в зависимост от техните спецификации. На ваше разположение са автомобили под наем, от почти всички класове и групи.
Предлаганите рент а кар групи са:
Икономични коли под наем в София и летище.

Икономични коли под под наем София

- икономични коли под наем в София се характеризират с малък размер, маневреност, нисък разход на гориво, неголямо вътрешно пространство. Предпочитани са при наеми за градско шофиране в София. На Ваше разположение са и коли автоматик под наем в този клас. Може да ги наемете и в летище София, при цени започващи от 7 евро на ден, на базата на All inclusive - всичко включено.
Компактни коли под наем в София и летище.

Компактен клас коли под наем

- компактни коли под наем в София са наслада от шофирането. Съчетават характеристиките на на предходните автомобили, но с възможностите и пространството на коли от по-висок клас. Мястото за пътници и багаж е по просторно. При нужда от кола под наем с автоматик скорости в София или летище София - тук ще откриете разнообразни оферти. Този клас автомобили са с рентакар цени започващи от 7 евро на ден, на базата на All inclusive - всичко включено.Среден клас коли под наем в София и летище.

Коли под наем в София от среден клас

- отлични автомобили под наем с добър размер, маневреност и комфортно вътрешно пространство. Предпочитани са при наеми за извънградско шофиране в България. Разполагаме са и с коли автоматик под наем в този клас. Може да ги наемете и в летище София. Рент-а-кар цени започващи от 7 евро на ден, на базата на All inclusive - всичко включено.Висок клас коли под наем в София и летище.

Висок клас коли под наем

Висок клас коли под наем София с отлични пропорции във всяко отношение. При наем на кола автоматик от този клас - изживяването е гарантирано. Наемете ги в Софияили летище София. Рент а кар цени започващи от 9 евро на ден, на базата на All inclusive - всичко включено.
Миниванове под наем в София и летище.

Миниванове под наем в София

Нашите миниванове под наем са с най-изгодните цени за наем в София и летище София. Вземете автоматик миниван под наем в София, при цени започващи от 11 евро на ден. Всички рентакар цени са на базата на All inclusive - всичко включено.

Джипове под наем в София 4х4 и летище.

Джипове под наем в София 4х4.

При нужда от коли под наем 4х4 София - нашите джипове под наем 4х4 са отлична опция за рент а кар. Имаме джипове автоматик под наем с максимум екстри и комфорт на пътя. Всеки 4х4 джип е с отлични пропорции във всяко отношение. Разполагаме и с премиум джипове с специални поводи или за неповторимо пътешествие в България. Наемете ги в София, при цени започващи от 25 евро на ден, на базата на All inclusive - всичко включено.

тагове: коли под наем, коли под наем София, коли под наем в София, автоматик коли под наем, коли под наем автоматик, евтини коли под наем, скъпи коли под наем, джипове под наем, 4х4 под наем, миниван под наем, миниванове под наем, ванове под наем, бусове под наем,автоматик под наем, луксозни коли под наем, трансфери, коли под наем София летище, евтини коли под наем, рент а кар, рент а кар София. Koli pod naem, koli pod naem v Sofia, Sofiq Balgaria rent a kar. Rent a car Sofia, Sofia airport rent a car, Suv rental, 4x4 car hire, rent a car Bulgaria. Аренда авто София Болгарияр прокат автомобилей аэропорт Софии Болгарии, автомобилей с автоматическа каробка в аренду в Софии Болгариир прокат дешево авто, 4х4 в ареду Софии Болгария.